Silvestrovanje na rajskih plažah

Okusna večerja, dobra glasba, prijetna družba, plesno vzdušje, odštevanje do polnoči in penina. To je nekaj ključih podob, ki opišejo najdaljšo noč v letu. Silvestrovo mnogi preživijo zaviti v bunde in opremljeni s čajem, da si ogrejejo zmrznjene roke. Kaj pa če bi ga letos preživeli na toplem, v krilu ali kratkih hlačah, na rajski plaži, kjer bi morali penino hladiti z ledom? Vsakdo bi moral imeti možnost to doživeti in prav zato vam za pokušino ponujamo štiri ideje; od prestižne zabave do praznovanja na čudoviti plaži s poudarkom na lokalni ponudbi. Za konec vam ponujamo še vpogled v ponudbo za tiste, ki ne poznajo omejitev. Sanjati je dovoljeno – marsikdaj lahko sanje namreč postanejo resničnost. Letos morda vaša.

Nazdravljanje v Dubaju s pogledom na ocean

Silvestrovanje v dubajskem hotelu Atlantis The Palm sodi med prestižnejša praznovanja. Tam vam za približno 700 evrov (seveda brez letalske karte in nočitev) ponujajo glamurozno večerjo pod zvezdami s čudovitim razgledom, prijetno glasbeno atmosfero in razburljivimi okusi. Obljubljajo neomejene količine kaviarja in lososa ter (brez)alkoholnih napitkov. Otroci do 12. leta imajo vstop prost.

Žur na Maldivih in adrenalinski dopust

Športni navdušenci in avanturisti bi silvestrovanje verjetno raje združili z adrenalinskimi počitnicami. V eni od ponudb lahko za približno 2600 evrov za osem dni iz Zagreba odletite na Maldive. Organizator potovanja obljublja oglede znamenitosti, tedensko all-inclusive ponudbo v hotelu s štirimi zvezdicami, adrenalinske vodne športe, spremljanje sončnega zahoda iz čolnička (kako romantično!) in seveda silvestrsko večerjo na rajski plaži ob spremljavi glasbe in zabave.

Tudi Dalmacija nudi sanjske plaže

Slovenci, ki vsako leto pridno romajo na dopust na Hrvaško, vedo, da tudi Hrvaška premore kar nekaj biserov. Zakaj torej ne bi silvestrovali na rajski plaži v Dalmaciji? V eni od ponudb vabi organizator počitnic v Karin, kraj, nad katerim se razprostira gorovje Velebit, obkroža pa ga sinje modro morje, v katerem boste lahko opazovali odsev prazničnih lučk in zadrskega ognjemeta. Organizator ponuja dve nočitvi s polnim penzionom v vili s tremi zvezdicami, all-inclusive ponudbo v bifeju, degustacijo domačih proizvodov in nepozabne trenutke za nekaj manj kot 200 evrov. Mamljivo?

Če denar ni problem – zasebna zabava v Miamiju

Nepozabno silvestrovanje in zabavo petičnim gostom ponuja prestižni hotel Fontainebleau v Miamiju. Vsako leto poskuša preseči ponudbo prejšnjega leta, tako letos vam in vašim devetim prijateljem ponuja pet nočitev v luksuznem petsobnem stanovanju na skoraj 10.000 kvadratnih metrih z bazenom, zasebno večerjo in neomejeno uporabo Lamborghinijev in Rolls Roycev, poleg tega pa še prevoz na zabavo z jahto in šoping za 100.000 dolarjev. Na najdaljšo noč vas bodo zabavali Justin Bieber ter Skrillex & Marshmello. Cena? 500.000 dolarjev.

Si predstavljate, kako je videti silvestrovanje za 500.000 dolarjev? Ponuja ga prestižni hotel Fontainebleau.

Verjetno pa bo tudi letos večina ostala bliže domu in novo leto pričakala v objemu bližnjih. Naročite se na naše novice in kmalu prejmite sveže ideje za vaše novo leto.

Preverite ugodne potrošniške gotovinske kredite in naredite informativni izračun mesečnega obroka kredita.

Delite s prijatelji